Κώστας Τσουρός για Θανάση Αλευρά: «Πρόβλημά του αν θεωρεί ισάξιο ότι δεν του αρέσουν οι μπάμιες με την παρουσίαση της Eurovision»

«Εκτός από τον άλλο τρόπο υπάρχει το σωστό και το λάθος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία (δεξιά): NDP Photo Agency

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς στη Real Life, όπου απάντησε για πρώτη φορά στις αρνητικές κριτικές για τον σχολιασμό του στη φετινή Eurovision, σχολίασαν ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Όπως τόνισε ο παρουσιαστής του MEGA, μπορεί να υποστηρίζουν ότι το έκαναν με τον δικό τους τρόπο, αλλά ήταν απλά λάθος σε πολλά σημεία.

«Δεν χρειάζεται να ζητήσουν συγγνώμη, δεν έγινε τίποτα τραγικό, όμως άλλο να ζητήσω συγγνώμη κι άλλο να λέω πως δεν έγινε τίποτα και τα έκανα όλα καλά» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε παρακάτω: «Εν τω μεταξύ προσπαθεί ο Θανάσης να το γυρίσει και λέει "συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα". Αν ήξερες την πριγκίπισσα της Σουηδίας επειδή παρουσιάζεις τον διαγωνισμό βρε Θανάση μου, δεν θα έλεγαν ότι είσαι βασιλόφρων. Αυτό προσπάθησε να πει. Δεν είναι θέμα πολιτεύματος. Ήσουν σε μία χώρα που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό της Eurovision, τον παρουσίαζες και η εκπρόσωπος της χώρας αυτής ήταν η πριγκίπισσα της Σουηδίας και διάδοχος του θρόνου».

Δείτε επίσης: Θανάσης Αλευράς για την κατακραυγή μετά την Eurovision: «Και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες! Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού για τις... μπάμιες

«Από μόνο του είναι λάθος αυτό που είπε ο Θανάσης γιατί συγκρίνει την παρουσίασή του στη Eurovision με ένα φαγητό. Αν θεωρεί ότι είναι ισάξιο το να μην του αρέσουν οι μπάμιες με το πώς παρουσίασαν τη Eurovision, είναι και δικό του πρόβλημα, άλλο άκυρο», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της τοποθέτησής του ο Κώστας Τσουρός.

Για να συμπληρώσει: «Το I did it my way το καταλάβαμε ότι ήταν ο τρόπος τους. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. Σίγουρα πολλά πράγματα μπορείς να τα προσεγγίσεις διαφορετικά, από την άλλη, όμως, εκτός από τον άλλο τρόπο υπάρχει το σωστό και το λάθος. Εδώ δυστυχώς έγιναν λάθη και δεν άκουσα άνθρωπο -που μπορεί οι φίλοι τους να τους έστειλαν ωραία μηνύματα- αλλά στα social media, για πρώτη φορά, δεν είδα κάποιον να λέει “Τι ωραία που παρουσίασαν τη Eurovision”. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος ήταν σύμφωνος πως ήταν χάλια η παρουσίαση. Τι να κάνουμε τώρα;»,

«Δεν κρίνουμε τον Θανάση και τον Ζερόμ ως ανθρώπους, πρέπει να το καταλάβουν και οι ίδιοι αυτό, ότι κρίνουμε τον τρόπο που παρουσίασαν τη Eurovision», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.