Ματίνα Παγώνη: Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Δημήτρη Κόκοτα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται στο νοσοκομείο για πάνω από ένα μήνα μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ενώ πρόσφατα εισαγωγή έκανε και ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό. Τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία τους, λοιπόν, ανακοίνωσε η Ματίνα Παγώνη το μεσημέρι της Κυριακής 19/5 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται.

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα

Για τον Δημήτρη Σταρόβα ανέφερε: «Είναι και οι δυο Δημήτρηδες πάρα πολύ αγαπητοί. Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πολύ γρήγορα, αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι του και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό.

Και πάνω από όλα ο κόσμος να ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε την υπέρταση, τον ζαχαρώδη διαβήτη, την αύξηση του βάρους μας, να τα ρυθμίζουμε για να μη φτάνουμε σε εγκεφαλικά επεισόδια. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Τα αγγειακά εγκεφαλικά, θέλουν λίγο τον χρόνο τους, πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα και σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Άννα ενοχλήθηκε...» - Η αποκάλυψη για την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

«Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο, σιγά σιγά, για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Σε αυτές τις καταστάσεις και αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος», εξομολογήθηκε έπειτα για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κοκότας: «Το παιδί είναι...» - Η αντίδραση της κόρης του στις τόσες μέρες απουσίας του