Τριαντάφυλλος: «Λογικά...» - Η απάντηση στον Χρήστο Δάντη για το ότι "είναι επιεικώς φάλτσος"

Χωρίς να πει πολλά πολλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τριαντάφυλλος / Χρήστος Δάντης
Instagram / Τριαντάφυλλος / Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, κατά την οποία απάντησε για τα επικριτικά σχόλια κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου από τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο. Και ενώ αρχικά προσπάθησε να συγκρατηθεί και να μη δώσει παραπάνω έκταση, κατέληξε να κατακεραυνώνει τον τελευταίο για τις φωνητικές του ικανότητες (δείτε εδώ όσα είπε).

Εκείνος, αν και δεν διστάζει να απαντά δημόσια μέσα από τα social media του, αυτή τη φορά επέλεξε να μην κάνει δημιουργήσει πολύ ντόρο και έδωσε την απάντησή του έμμεσα, μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα βίντεο που τραγουδάει ο ίδιος, χωρίς επεξεργασία στην φωνή του.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Χρήστο Δάντη

«Λογικά κακοί είμαστε. Χωρίς επεξεργασίες, απλά πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

"Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τη δήλωση του τραγουδιστή

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη σχολιάστηκαν στη συνέχεια στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παίρνει ανοιχτά θέση στο "πόλεμο" που φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε για τους δύο άντρες. Μίλησε για λάθη που έχουν γίνει, όμως τα έβαλε με τον ποδοσφαιριστή και τον Τριαντάφυλλο για την συμπεριφορά τους γενικότερα.

«Ξεκινάει εβδομάδα "φωτιά" πιστεύω. Τριαντάφυλλε, άμα θέλεις να κάνεις κάποια δήλωση, εγώ πάντως είμαι ανοιχτός για μία ακόμη "Γυμνή Αλήθεια". Είμαστε φίλοι, οπότε αν θέλεις να τα πεις, έλα σε μένα να τα πεις», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Παύλο Σταματόπουλο να επισημαίνει: «Σαν τσιμπιά στην καρδιά μου ακούστηκε αυτό που είπε ο Δάντης για τον Τριαντάφυλλο». «Του τα είχε μαζεμένα», ανέφερε και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο Τριαντάφυλλος ανέβαζε stories τώρα που ήταν το Survivor στον αέρα, σχολίαζε διάφορα για την Ασημίνα. Λογικό είναι να μην άρεσε στον Χρήστο, γιατί είναι και λίγο αιχμηρός απ' ότι έχω καταλάβει», δήλωσε έπειτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να εξηγήσει τι περίπου έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο άντρες (δείτε εδώ την ανάρτηση "κόλαφο" που είχε κάνει ο Άρης Σοϊλέδης για εκείνη) και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να λύνεται έτσι μία παρεξήγηση. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει, μην του κάνεις επίθεση. Είναι άνανδρο. Για τον Άρη και τον Τριαντάφυλλο το λέω. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον, πες του το κατ’ ιδίαν. Όχι όμως όταν ο άλλος είναι σε ένα παιχνίδι και δεν μπορεί να απαντήσει. Το έχω βιώσει γι’ αυτό το λέω».

Κωνσταντίνος Βασάλος Ασημίνα Χατζηανδρέου