Ιωάννα Τούνη: Με σκίσιμο στο στήθος και την κοιλιά - Όλοι την κοιτούσαν για το φόρεμά της δίπλα στον Αλεξάνδρου και την κουμπάρα τους στα μπουζούκια

Τα νυχτοπερπατήματα του ζευγαριού στην Αθήνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 17/5 ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μουσική πρεμιέρα, καθώς επέστρεψε ξανά στην πίστα, σε νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, πάνω από 5.000 πρόσωπα συγκεκριμένα. Ανάμεσά τους ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι), αλλά και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κουμπάρα τους και νονά του παιδιού τους, Στέλλα Πάσσαρη.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε την ώρα που έκαναν την είσοδό τους στο μαγαζί και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους. Η ξανθιά Influencer είχε επιλέξει να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, κολλητό, maxi, με ανοίγματα στο στήθος και την κοιλιά μέχρι τη λεκάνη, ενώ ο καλός της "έσπαγε" το μαύρο με το λευκό του παντελόνι. Η μελαχρινή Influencer, από την άλλη πλευρά (που μόλις χώρισε), είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα με πούπουλα στο στήθος. Μαζί με κάποιους ακόμη φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί χορεύοντας και τραγουδώντας.

Η νυχτερινή έξοδος της Ιωάννας Τούνη και του Αλεξάνδρου με την κουμπάρα τους

Τούνη Πάσσαρη Αλεξάνδρου

Τούνη Αλεξάνδρου μπουζούκια

Το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη πριν από μερικές μέρες

Τα πρώτα του βήματα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Τούνη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Ο Πάρης τους ήρθε στον κόσμο πριν περίπου 1,5 χρόνο και έχει αλλάξει την ζωή τους.

Την Δευτέρα 13/5 λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και την αγαπημένη του. Το πάρτι έγινε σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Άννα Ζηρδέλη, με την οποία συνεργάζεται στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη στο OPEN, αλλά και η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και νονά του παιδιού τους, Στέλλα Πάσσαρη.