My Man Can: To ψέμα του Φάνη Λαμπρόπουλου έβαλε... φωτιές σε ζευγάρι του παιχνιδιού

Ξεκίνησε δυναμικά ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Man Can: To ψέμα του Φάνη Λαμπρόπουλου έβαλε... φωτιές σε ζευγάρι του παιχνιδιού

Πρεμιέρα έκανε απόψε στον ΣΚΑΪ ο Φάνης Λαμπρόπουλος με το My Man Can. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ετοιμόλογος παρουσιαστής πρωταγωνίστησε με τις ατάκες του, που... άναψαν φωτιές στα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Ο Λάμπρος και η Στέλλα, ο Νικόλας και η Μαρία, ο Δημήτρης και η Παναγιώτα, ο Βασίλης και η Μαρία ήταν τα τέσσερα πρώτα ζευγάρια που μπήκαν στο… μικροσκόπιο για να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον, περνώντας μέσα από τις πιο ευφάνταστες «πίστες».

Το ψέμα που είπε ο παρουσιαστής του My Man Can

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών δεν έχασε την ευκαιρία να μάθει τα πάντα για την ιστορία του κάθε ζευγαριού αλλά και να ανάψει… φιτιλιές με τις ατάκες του, τεστάροντας τα ζευγάρια. Στην πρεμιέρα του My Man Can, ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους παίκτες γλυκοκοίταζε τη σύντροφο άλλου.

Οι κυρίες της παρέας του My Man Can δεν φάνηκαν να καταλαβαίνουν από την αρχή ότι ήταν αστείο, με τους συντρόφους τους πάντως να συνεχίζουν την πλάκα πίσω απ' το booth, εκεί όπου δεν μπορούσαν να τους ακούσουν. Πάντως τσακωμός δεν υπήρξε, παρά την προσπάθεια του παρουσιαστή!