"Απασφάλισε" η Ναταλία Γερμανού για την Eurovision: «Δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί τα λεφτά μου τα πήρα πίσω σε κέρδη...»

«Η ΕΡΤ έβγαλε πάρα πολλά λεφτά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, και ξεκίνησε να μιλά για τον όλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision.

Συγκεκριμένα, θέλησε να τοποθετηθεί για το γεγονός πως πολλοί λένε ότι θέλουν τα χρήματά τους πίσω από την ΕΡΤ, καθώς δεν συμφώνησαν ποτέ για την αποστολή αυτή, την οποία στα πάνελ καθημερινά το τελευταίο διάστημα κατακεραυνώνουν.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για όσους "έκραξαν" την ελληνική αποστολή στην Eurovision 2024

«Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη, να λέει τη γνώμη του, αλλά όπως λέμε τη γνώμη μας κι εμείς που έχουμε ένα τηλεοπτικό βήμα, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας(δείτε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια) και η στιχουργός κυρία Εύη Δρούτσα(δείτε εδώ την αντίδρασή της), ομοίως και κάθε καλλιτέχνης πόσω μάλλον που εκπροσωπεί μία χώρα, όπως η Μαρίνα Σάττι, έχει το δικαίωμα επίσης να λέει τη γνώμη της...

Να σταθούμε στο γεγονός ότι το Zari σαρώνει αυτή τη στιγμή στα charts. Να σταθούμε και σε ένα άλλο γεγονός. Ότι η ΕΡΤ έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από αυτή τη Eurovision. Άρα, λοιπόν, αν εγώ θέλω να κλαφτώ σαν Έλληνας φορολογούμενος και να πω "α, ότι μετά δικά μου λεφτά…", δεν μπορώ να κλαφτώ, γιατί μπορεί να συμμετείχα στα έξοδα μιας συμμετοχής, αλλά τα λεφτά μου, εντός πολλών εισαγωγικών, τα πήρα πίσω σε κέρδη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το "η μαρίνα σας πήγε τάπα" μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. "Η Μαρίνα, σας πήγε τάπα" ή "Η Μαρίνα σας, πήγε τάπα"».

Σε ό,τι αφορά τις αρνητικές κριτικές που έλαβαν Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα για τις ελλείψεις στην παρουσίαση της Eurovision η ίδια είπε:

«Δεν με πειράζει που δεν ήξεραν τη Βασίλισσα της Σουηδίας, ούτε εγώ ξέρω, στη φωτογραφία να μου τη δείξεις, δεν την ξέρω. Θα ήθελα λιγότερο μπλα – μπλα και λιγότερα γέλια» ανέφερε μέσα σε όλα.