Στάθης Σχίζας: «Όταν χώρισα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν το είπα στο παιδί μου, το έμαθε από τα sites»

«Έχω χωρίσει ένα χρόνο τώρα, δεν το σκέφτομαι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο J2US, στην κόρη του αλλά και στον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου κάνουν την πρόταση για το J2US, γέλαγα κι εγώ, αλλά και ο άνθρωπος που με κάλεσε. Δεν ήξερε πώς να μου το πει, ήταν πολύ αστείο. Είχα μία εικόνα για το πώς γίνεται το J2US λόγω και της Αλεξάνδρας, αλλά καμία σχέση. Εγώ πραγματικά το διασκεδάζω. Εκείνη το “είχε” πιο πολύ, και γι' αυτό δούλευε περισσότερο, αγχωνόταν», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Σχετικά με την κόρη του, η οποία είναι 10 ετών, ανέφερε: «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα καλύτερη. Συζητάμε αρκετά, μέχρι εκεί που πρέπει. Προσπαθώ, όσο γίνεται περισσότερο, να τη βάλω σε μία διαδικασία ώστε να σκέφτεται τα πάντα, αλλά δεν θέλω να της στερήσω την παιδικότητά της».

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας: «Να κρατάμε και λίγο τα προσχήματα, δεν είναι όλα για να τα...» - Η παρατήρησή του σχετικά με τον χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη

Ο Στάθης Σχίζας για το διαζύγιό του και τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Όταν χώρισα με τη μητέρα της είχα συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο, κάτι που θεωρώ αναγκαίο, ειδικά όταν έχεις μικρό παιδί. Μπορεί να το τραυματίσεις ψυχικά εφ' όρου ζωής με μία λάθος κίνηση, επειδή δεν γνωρίζεις. Κανείς δεν γεννήθηκε γονιός, ούτε μπορώ να πω αν είμαι καλός ή κακώς πατέρας. Αυτό θα μου το πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει».

«Με την Αλεξάνδρα έχουμε χωρίσει έναν χρόνο τώρα. Δεν το έχω σκεφτεί, το έχω ξεχάσει. Είναι λαχείο το πότε θα κάνεις μία σχέση. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει, και πηγαίνει μόνο του όταν συμβαίνει. Αν κάνω μία νέα σταθερή σχέση θα τη γνωρίσω στην κόρη μου. Την Αλεξάνδρα τη γνώριζε. Όταν χωρίσαμε δεν το είπα στο παιδί μου. Έμαθε την είδηση από τα sites», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Στάθης Σχίζας.