Ελένη Μενεγάκη: Ξαπλωμένη με ανακατεμένο μαλλί και άβαφη - Αλλού είναι κι αλλού θέλει να βρίσκεται

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες της στα social media της και κυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας συνήθως άβαφη και ανέμελη, γεγονός που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η ίδια δεν έχει δώσει κάποια απάντηση γι' αυτό (κάτι έχει πάρει το δικό μας το αυτί) και συνεχίζει να αναρτά διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, με τα like, τα σχόλια και τις αντιδράσεις να είναι εκατοντάδες κάθε φορά. Το Σάββατο 18/5, μάλιστα, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στο προφίλ της, όσο ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, εντελώς άβαφη, με ανακατεμένο μαλλί. Φορούσε και ένα γαλάζιο μπλουζάκι που ταιριάζει απίστευτα με τα μάτια της.

Δείτε επίσης: Η βίλα της στα Μελίσσια είναι μέσα στο πράσινο - Η φωτογραφία της ξυπόλητη στην βεράντα

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου

Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 6/5 λίγο μετά την ανάρτησή της Μενγάκη με την κόρη της Μαρίνα (δείτε την εδώ) σειρά είχε μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάλη ποζάρει χαλαρή, ανέμελη και χαμογελαστή μέσα στην αγκαλιά του καλού της γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφία μία μόνο λέξη! ''Αγάπη'' ήταν αυτή και μάλιστα αυτό φαίνεται να είναι και το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο της παρουσιάστριας με τον Ματέο.

Δείτε επίσης: Λιλίκα Μαντζίκα: Η ανάρτηση της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram από τα Άχλα και η αντίδραση της

Το ζευγάρι στη νέα του αυτή φωτογραφία δείχνει ξεκούραστο από τις διακοπές του Πάσχα, που πέρασε στο καταφύγιό του, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο του νησί την Άνδρο. Η παρουσιάστρια μάλιστα φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, ήταν άβαφη με χαλαρό outfit στο νησί των Κυκλάδων.

«Αγάπη...», έγφραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.