"Έσπασε" τη σιωπή της η Καλομοίρα για την οικογένειά της: «Εγώ είχα ένα θέμα με τον Γιώργο πρόσφατα...», «Πολύ καλός πατέρας ο πατέρας μου αλλά…»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Καλομοίρα, το βράδυ της Παρασκευής 17/5, βρέθηκε στο σπίτι των διαγωνιζόμενων του Tv Queen, για να συζητήσει μαζί τους και να μεταδώσει τις γνώσεις της για όλα όσα έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της και της παρουσίας της στον χώρο της τηλεόρασης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, προχώρησε και σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της και όσα την πίκραναν.

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας για τον πατέρα της

«Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου, τα πράγματα μέσα μου, γιατί θέλω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου, ειδικά για την κόρη μου. Ξέρεις τι λένε; Αν η μάνα σου έχει ακόμα τον πόνο, θα έρθει σε σένα. Αν το λύσεις όμως, το λύνεις για όλη την οικογένεια», είπε αρχικά.

«Εγώ είχα ένα θέμα με τον Γιώργο, τώρα πρόσφατα έγινε. Με πείραζε αν δεν του άρεσε κάτι. Όλος ο κόσμος μπορεί να μου πει ότι κάτι είναι χάλια. Αν μου πει ο άντρας μου ότι δεν του αρέσει, πεθαίνω και δεν είναι λογικό, δεν πρέπει να είμαι έτσι και δεν μπορούσα να το λύσω», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Να πάω σε ψυχολόγο;» - Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη στην εγκυμοσύνη και τους τσακωμούς με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Είχε ζωγραφίσει η κόρη μου μία φωτογραφία της Νέας Υόρκης και του λέει "μπαμπά, κοίτα!". Με κοιτάει σαν να ήθελε να μου πει "αυτό θέλεις να της κάνω;" και άρχισε να της λέει υπερβολές. Το εννοούσε αλλά έκανε υπερβολές για μένα, της κάνει "είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχω δει". Και εκεί βάζω τα κλάματα αλλά φρικτά, δεν ήταν νορμάλ, σαν να ξέσπασε κάτι.

Και λέω"oh my god, παντρεύτηκα τον μπαμπά μου!". Γιατί ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου και μου πήρε πόσα χρόνια. Πήρα μετά τον ψυχοθεραπευτή μου, του το είπα και μου λέει "πώς ήταν ο πατέρας σου;". Εκεί το ανέλυσα. Πολύ καλός πατέρας ο πατέρας μου, αλλά… και στη Eurovision δεν ήρθε. Εγώ να χάσω τη Eurovision του παιδιού μου; Θα τρελαθώ!

Δεν το έκανε από κακία, δούλευε. Θα βάλω τα κλάματα... Απλά δεν το σκεφτόμουν ότι δεν είναι ο μπαμπάς μου εκεί, έλεγα ότι έτσι είναι ο μπαμπάς μου, με αγαπάει από μακριά. Εγώ θα είχα μπλούζες "η κόρη μου είναι στη Eurovision". Δεν τον παρεξηγώ κιόλας, απλά έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου και να μην το περιμένω από τον άντρα μου, γιατί ο άντρας μου δεν είναι ο πατέρας μου».

Δείτε επίσης: Καλομοίρα - Με γαλανόλευκο φόρεμα στην αγκαλιά της πεθεράς της