Έλλη Κοκκίνου: Την περνάει παραπάνω από ένα κεφάλι - Έδειξε για πρώτη φορά τον κούκλο 16χρονο γιο της (Βίντεο)

Ετοίμασε πάρτι για τα γενέθλιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή 17/5 για την Έλλη Κοκκίνου καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια σαν σήμερα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια έφερε στον κόσμο στον γιο της, Αλέξανδρο!

Η τραγουδίστρια μεγαλώνει με πολύ αγάπη το παιδί της με την ίδια να μιλάει συχνά - δημόσια - για όλες τις προκλήσεις που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει στο μεγάλωμα του ως χωρισμένη μητέρα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή).

Ο Αλέξανδρος μεγαλώνει και έτσι την Παρασκευή 17/5 ενόψει των γενεθλίων του, η Έλλη Κοκκίνου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram από το πάρτι που διοργάνωσε, την τούρτα του και την πρώτη φωτογραφία του, με την οποία αποκαλύπτει ουσιαστικά το πρόσωπο του γιου της - μιας και όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσε να μην τον δείχνει.

Το βίντεο της Έλλης Κοκκίνου για τα γενέθλια του γιου της

«17/5/2008
Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου γιατί αγκαλιαστήκαμε για πρώτη φορά.
Τα συναισθήματα μου για εσένα δεν μπορώ να τα περιγράψω. Οι λέξεις μπροστά τους φαντάζουν φτωχές.
Εσύ όμως ξέρεις και αυτό είναι αρκετό.
Χρόνια σου πολλά ζωή μου!
Να σε χαιρόμαστε γερό και τυχερό!», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου.


Η σπάνια αποκάλυψή της για τον χωρισμό με τον πατέρα του

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο.

Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πως το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά.

Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς.

Ήταν άγαρμπο, αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο», είχε πει η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτης 9/2/24.