Σία Κοσιώνη: Στιγμές ευτυχίας για τη δημοσιογράφο - Η έκπληξη γενεθλίων στο στούντιο του ΣΚΑΪ με εντυπωσιακή τούρτα

Η αντίδρασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή 16/5 για τη Σία Κοσιώνη με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να γιορτάζει τα γενέθλιά της - δεχόμενη ευχές και εκπλήξεις από αγαπημένα της πρόσωπα και συναδέλφους!

Την Παρασκευή 17/5 μάλιστα, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος έδειχνε να μην έχει ιδέα, όταν ξαφνικά μπήκε στο πλατό συνάδελφος της με μία εντυπωσιακή τούρτα. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ακολούθησαν ευχές, το τραγούδι των γενεθλίων και φυσικά η συγκίνηση της Σίας Κοσιώνη με την κίνηση των συνεργατών της.

Δείτε επίσης: Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το πέτρινο εξοχικό τους στο Καρπενήσι! Η φωτογραφία με τα 4 παιδιά στην αυλή και θέα το βουνό

Η έκπληξη γενεθλίων στη Σία Κοσιώνη για τα γενέθλιά της

«Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν! 44 γεμάτα γεμάτη!», έγραψε η Σία Κοσιώνη

To ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Μπακογιάννη

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, η Σία Κοσιώνη ήταν αρνητική και δήλωσε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πλήρως ικανοποιημένη από το ένα παιδάκι που έχω».