Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η επιβεβαίωση για τη σχέση τους - «Είναι διακριτικά μαζί!»

Η αποκάλυψη που όλοι περίμεναν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγο καιρό διέρρευσαν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα τα διαζύγια της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου, δύο ηθοποιών που το κοινό γνώρισε καλύτερα και λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της Βασιλικής και του Μαθιού στο Σασμό.

Οι φήμες εδώ και καιρό και τα τηλεοπτικά πηγαδάκια κάνουν λόγο, πως οι δύο ηθοποιοί όχι μόνο έβαλαν τέλος στους γάμους τους αλλά βρήκαν ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου (δείτε εδώ περισσότερα).

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκαναν μαζί μια δημόσια εμφάνιση κάτι που για πολλούς πυροδότησε τις φήμες πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε, πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει τίποτα από τα παραπάνω! Μια άτυπη επιβεβαίωση ήρθε μάλιστα από το περιοδικό Down Town και τη στήλη “Λουέλα” και την “Κρουέλα”.

Η επιβεβαίωση για τη σχέση του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Η παρακάτω συνομιλία μεταξύ “Λουέλα” και “Κρουέλα” αφήνει να εννοηθεί, πως οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί στη ζωή, ωστόσο δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν ακόμα κάτι...

-Τελικά τι έγινε με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο;

-Είναι μαζί, είναι διακριτικά μαζί και συνεχίζουν να είναι μαζί.

-Κατάλαβα.

-Τι κατάλαβες;

-Είναι μαζί, τι άλλο να καταλάβω;

-Δεν υπάρχει άλλο. Απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό.

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου