Φαίη Σκορδά για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εγώ δεν το σκέφτηκα αυτό, έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται κάποιος»

Το σχόλιό του συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εγώ δεν το σκέφτηκα αυτό, έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται κάποιος»

Στον απόηχο μετά το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το... πάτωμα του νέου πλατό του TV Queen, αναφέρθηκαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Fay's Time. Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε ανοιχτά πως ήταν μία αμήχανη στιγμή για την ίδια και δεν συμφώνησε με το χιούμορ του.

«Μπράβο στο καινούργιο πλατό. Εκτός των άλλων, βλέπω που γυαλίζει και εσύ που φοράς μίνι... Βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπει το μάτι του τηλεθεατή», είχε αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια του TV Queen να απαντάει στις κάμερες: «Δεν μου άρεσε αυτό, χάρηκα που φορούσα maxi φόρεμα, γιατί ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε κάτι, αλλά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το χιούμορ θέλει μέτρο, θέλει όριο».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μου άρεσε αυτό το σχόλιο, το χιούμορ θέλει μέτρο»

Η Φαίη Σκορδά για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ρεαλιστικά είναι κάτι που δεν θα αποτυπωθεί τηλεοπτικά ποτέ. Εγώ δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό. Έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται κάποιος», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για το επίμαχο σχόλιο.

«Τηλεοπτικά πάντως δεν υπάρχει φόβος για οτιδήποτε, ώστε να υπάρχει μία δεύτερη σκέψη σε έναν στυλίστα ως προς το πώς θα ντύσει μία παρουσιάστρια. Το χειρότερο που μου έχει τύχει είναι να είναι μαύρο το πάτωμα και να φαίνεται μικρό και σκοτεινό το πλατό, οπότε μια χαρά είναι το πάτωμά τους. Μου έχει τύχει και το βάφαμε μέσα σε ένα βράδυ το πάτωμα. Συμβαίνουν κι αυτά, κατά λάθος έγινε», περιέγραψε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.