Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Άννα ενοχλήθηκε...» - Η αποκάλυψη για την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

«Ειπώθηκε μία αθλιότητα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Άννα ενοχλήθηκε...» - Η αποκάλυψη για την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, τις προάλλες, μεταφέροντας τις εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, έκανε λόγο για την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, και την κρίση που πέρασαν κάποια στιγμή στην σχέση τους (δείτε εδώ όλα όσα είπε). Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μίλησε και με την καλή του, αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 17/5 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ποια ήταν η αντίδρασή της.

Η αντίδραση της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα για την αποκάλυψη της κρίσης τους από τον Γιώργο Λιάγκα

«Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μία μάχη. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Πρέπει ορισμένα πράγματα να μη λέγονται είτε ισχύουν είτε δεν ισχύουν. Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε αλλά αυτή τη στιγμή η καρδιά και το μυαλό της είναι στον Δημήτρη.

Εγώ είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει, αισθάνεται, νιώθει τα πάντα. Ο γιος μου ο Οδυσσέας που πήγαμε μαζί στο νοσοκομείο γιατί τον ξέρει, φεύγοντας μου είπε "Ρε μπαμπα, μια χαρά είναι ο κύριος Σταρόβας". Πήγα σπίτι, το λέω και συγκινούμαι, και με ρώτησε ο μικρός αν είναι καλά ο Σταρόβας και του είπα ναι και του είπε και ο Οδυσσέας ότι θέλει υπομονή. Αυτό του έλεγα κιόλας "Ρε φίλε, κάνε υπομονή, θα γίνει καλά και θα βγάζεις τόσο γέλιο με αυτά που έχουν συμβεί". Τον ρώτησα αν πεινάει και μου κουνούσε το κεφάλι. Κάναμε πολλή πλάκα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ωστόσο, έδωσε την σκληρή του απάντησε σε όσους τον έκριναν που μίλησε για το ζευγάρι σε αυτή τη δεδομένη στιγμή (δείτε εδώ την απάντησή του).