Γιώργος Γιαννιάς: Έκανε διακοπές με τα παιδιά του και βρέθηκε μπροστά σε καρχαρία

Τα περιστατικά αυξάνονται τα τελευταία χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Όλο και περισσότεροι καρχαρίες κάνουν την εμφάνισή τους στα ελληνικά νερά τα τελευταία χρόνια, με το πιο πρόσφατο περιστατικό να σημειώνεται στη Ρόδο. Από τις 10 Μαΐου συγκεκριμένα ένας καρχαρίας κυκλοφορεί στα ρηχά της παραλίας στο Χαράκι προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Όπως αναφέρουν πάντως οι καλά γνωρίζοντες, παρότι οι καρχαρίες φτάνουν τα δύο μέτρα σε μήκος, δεν είναι επικίνδυνοι και ούτε επιτίθενται σε λουόμενους. Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην περιοχή αυτές τις μέρες ήταν και ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς που κρατάει την καταγωγή του από το νησί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», ο τραγουδιστής είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τα παιδιά του, όταν συνάντησε τον καρχαρία, ωστόσο τελικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, καθώς τον πλησίασαν μάλιστα για να τον δουν καλύτερα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γιαννιάς: «Καημέ μου μεγάλε» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας 2,5 μήνες από τον θάνατο της μαμάς του

Τι δήλωσε η αδερφή του Γιώργου Γιαννιά

Η αδελφή του Γιώργου Γιαννιά, Σεβούλα, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 17/5 και είπε: «Ο Γιώργος είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του και είδε τον καρχαρία, που δεν είναι επικίνδυνος, Απλά επειδή τα νερά είναι ζεστά αυτή την περίοδο, έχασε τον προσανατολισμό του και βγήκε στα ρηχά. Τον είδε πρώτα ο Γιώργος και πήγαν από πάνω με την βάρκα για να δουν καλύτερα. Δεν τρομάξαμε, αλλά δεν κολυμπούσε κανείς, θα ήταν περίεργο».