Ξέσπασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Ευτυχώς για όλους, συγκράτησα τα νεύρα μου! Με νευρίασε η Ασημίνα...»

Ποια η σχέση του με το πρώην ζευγάρι πια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Ευτυχώς για όλους, συγκράτησα τα νεύρα μου! Με νευρίασε η Ασημίνα...»

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη και όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην πρόσφατη συνέντευξή της πυροδότησαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν ήδη.

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, λοιπόν, πλησίασε τον φίλο και των δύο, Λάμπρο Κωνσταντάρα, ώστε να δουν ποια είναι η δική του άποψή πάνω στο θέμα και εάν παίρνει και εκείνος κάποια πλευρά, όπως συνέβη αναπόφευκτα στην περίπτωση του Κώστα Φραγκολιά που θα τους πάντρευε κιόλας (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς).

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά

«Μη με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω καθόλου. Από τη στιγμή που δεν απάντησα εκείνη την ώρα, για τον όποιο λόγο, δεν θέλω τώρα. Δεν απάντησα επειδή είναι φίλοι μου και τα δύο παιδιά, και η Μαρία και ο Άρης. Ευτυχώς συγκράτησα τα νεύρα μου. Ευτυχώς για όλους μας! Με νευρίασε η Ασημίνα, όπως θα με νευρίαζε οποιοσδήποτε έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργάτιδάς του, Φαίης Σκορδά, αλλά και το δικό του, με τον ίδιο να απαντά: «Μη πιστεύετε ό,τι μπαρούφα μπορεί να λέγεται. Δεν ξέρω αν μίλησε, δεν την ρωτάω εγώ. Ό,τι είναι να κάνει, θα το κάνει. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε εγώ έχω κάνει καμία συζήτηση. Ούτε με το ΣΚΑΙ έχω κάνει καμία συζήτηση, γιατί το ακούω κι αυτό και μου έχουν χρεώσει διάφορες εκπομπές. Μέχρι στιγμής δεν ισχύει τίποτα»