Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Δεν έλειψε απ' το πλευρό του το «καρντάσι» του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πλήρη ανάρρωση του Δημήτρη Σταρόβα εμφανίζονται πλέον οι γιατροί και οι κοντινοί του άνθρωποι. Ο 61χρονος καλλιτέχνης συμπληρώνει σήμερα το δεύτερο 24ωρο στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Μπορεί ακόμα να μην μιλάει, ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι παροδικό, καθώς επικοινωνεί με νοήματα με το περιβάλλον του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αδερφικός φίλος και χρόνια συνεργάτης του Δημήτρη Σταρόβα, αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera ότι τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μετέφερε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος, ενώ τόνισε πως προχωράει σταθερά.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το δωμάτιο στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται - Τι έγραψε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά τη μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το 24ωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη»: