Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το δωμάτιο στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται - Τι έγραψε

Η επίσκεψη που του έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Δημήτρης Σταρόβας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Οι γιατροί είναι από πάνω του, τον προσέχουν πρωί και βράδυ και πραγματοποιούν συνεχώς νέες εξετάσεις, ώστε να βλέπουν τις εξελίξεις της υγείας του.

Οι πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές ανέφεραν πως ξύπνησε και έδειξε να επικοινωνεί στοιχειωδώς με τους ειδικούς, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα μέσα από την κλινική, ωστόσο μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, άλλο ένα σημαντικό στοιχείο παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 17/5 για την κατάστασή του.

Το σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα από το νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και ανέφερε πως ο καλλιτέχνης τον υποδέχθηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ στην οθόνη παρουσιάστηκε και το ιδιόχειρο σημείωμά του, στο οποίο είχε γράψει το όνομά του, αλλά και εκείνο της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, όπως επίσης είχε σχεδιάσει ένα κλειδί του σολ.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - «Είναι ανεπίκαιρο να σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν ήταν καλά με τη σύντροφό του»

Για την εξέλιξή του μίλησε και η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή, η οποία εξήγησε πως ήταν ευτυχές το γεγονός πως μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ τόνισε πως όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και όλοι είναι αισιόδοξοι για την γρήγορη ανάρρωσή του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - Το πραγματικό όνομά του, οι δυο γάμοι, ο θάνατος που τον "τσάκισε" και οι δυσκολίες που πέρασε