Γιώργος Λιβάνης: «Έχουμε μάθει το φύλο! Εγώ θέλω να κάνουμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

Ποιο μήνα διανύει και τι απαντά για τον γάμο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: «Έχουμε μάθει το φύλο! Εγώ θέλω να κάνουμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λιβάνη και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση που πρώτο το youweekly.gr είχε αποκαλύψει (δείτε εδώ την φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά λόγια).

Οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό την Πέμπτη 16/5 και εκείνη έκανε έτσι την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση (δείτε εδώ), δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα και τη στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

«Απλώς νύσταζα. Είχα πάλι στο παρελθόν τις ίδιες μέρες καθυστέρηση, οπότε δεν έδωσα σημασία», είπε αρχικά και εξήγησε πως η φίλη της την έπεισε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

«Το αποφεύγω εγώ λίγο. Το βράδυ που ήξερε ο Γιώργος ότι θα κάνουμε τεστ είχε πάθει πανικό. Μου δίνει το τεστ η Σοφία, γίνεται η διαδικασία, είδα κάτι γραμμές, του δίνω, έπαθε εγκεφαλικό. Τρελάθηκε!», επισήμανε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για την εγκυμοσύνη της Ανδρομάχης

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 175 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον τραγουδιστή έπειτα να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο μέλος της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο».