Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Φιλάκια!» - Έκανε μεταβολή και αποχώρησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Νίκο Παππά

Τι την ρώτησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Φιλάκια!» - Έκανε μεταβολή και αποχώρησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Νίκο Παππά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε σε νυχτερινή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 16/5 και εκεί την εντόπισε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, με την ίδια να μη διστάζει να βρεθεί μπροστά της για να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις. Όταν, όμως, η συζήτηση προχώρησε στην προσωπική της ζωή, η ίδια αντέδρασε κάπως έντονα και αποχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, αφού εξήγησε πως έχει επιλέξει να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που σημαίνει πως ούτε θέλει να μιλάει γι' αυτά, ενώ ακόμη και στα social media της παραμένει διακριτική και σκέφτεται τι μοιράζεται με τον κόσμο, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μάθει τι συνέβη με τον Νίκο Παππά και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά το block στο Instagram (δείτε εδώ τι συνέβη το Πάσχα στην Πάρο).

Η αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου σε ερώτηση για το block στον Νίκο Παππά

«Φεύγω, φιλάκια!», απάντησε χαρακτηριστικά και αμέσως έστριψε και αποχώρησε.

Δείτε επίσης: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο και η απάντηση για τους πρώην συντρόφους της

Οι τρυφερές στιγμές τους στα μπουζούκια στην τελευταία τους δημόσια έξοδο

Πριν από κάποιο διάστημα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους είχε πετύχει στα μπουζούκια, σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο, σε τρυφερά τετ α τετ, χωρίς να έχουν αντιληφθεί πως η κάμερα τους απαθανατίζει σε αυτές τους τις στιγμές.

Ο μπασκετμπολίστας την "πείραζε" και την είχε αγκαλιά του όλο το βράδυ, ενώ εκείνη απολάμβανε τη βραδιά της τραγουδώντας και χαμογελώντας στο πλευρό του. Δεν τους ενδιέφεραν τα βλέμματα που μπορεί να έπεφταν πάνω τους!

Δείτε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου - Η πρώτη αντίδραση μετά τις κοινές φωτογραφίες της με τον Νίκο Παππά στα μπουζούκια

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου μπουζούκια

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου αγκαλιά

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου αγκαλιά στα μπουζούκια