Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια - Αγκαλιές, φιλιά και πολύς χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία έξοδό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αγαπημένοι και πολύ ταιριαστοί είναι ο Νίκος Συρίγος με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται με το πέρασμα του καιρού μέσα από κάθε νέα κοινή έξοδο, που πραγματοποιεί το ερωτευμένο ζευγάρι.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά τον δημοσιογράφο με την τραγουδίστρια να διασκεδάζουν μαζί στο Nox. Διαχυτικό και σε μεγάλη διάθεση έδειχνε το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια της εξόδου του με τα βλέμματα να είναι όλα πάνω τους.

Η νέα βραδινή έξοδος του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος μάλιστα, όταν ο φωτογράφος τους ζήτησε μια κοινή λήψη, εκείνοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιά - δείχνοντας έτσι πως έχουν πια εξοικείωση με τη δημοσιότητα (δείτε εδώ τι ήταν αυτό που δεν έπαιρνε η Ζουγανέλη από προηγούμενες σχέσεις της).

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος - Τετ α τετ
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος - Μπουζούκια

«Όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι»

«Με την Ελεονώρα γνωριστήκαμε σε μία συνέντευξη, της είπα δημόσια ότι είναι όμορφη, αλλά δεν ήταν σε τέτοια φάση τότε. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι.

Ήμουν απ' τα παιδιά που έγραφα τα ραβασάκια των φίλων μου, επειδή έγραφα καλά, ζούσα τον έρωτά τους, προσπαθούσα να τους δώσω συμβουλές. Με έχει παιδέψει πολύ ο έρωτας, γιατί θέλω να τον ανακαλύπτω και του δίνω πολύ χώρο όταν έρχεται στη ζωή μου. Είναι μεγάλη δύναμη», είχε πει ο Νίκος Συρίγος πριν από μήνες στο The Break.