Ματίνα Παγώνη: «Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση» - Οι εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Θα επανέλθει η ομιλία του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό την Πέμπτη 16/5 μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη νοσηλεία του στο Τζάνειο νοσοκομείο από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Καθησυχαστικές θα λέγαμε πως ήταν οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την πορεία της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ο Δημήτρη Σταρόβας δεν είναι διασωληνωμένος και μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να βγει σύντομα από το νοσοκομείο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της συζύγου του).

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

«Θέλω να πω καταρχήν περαστικά στον Δημήτρη γιατί είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πάρα πολύ συμπαθής στον κόσμο. Θέλω να πω το εξής, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Δηλαδή η μεταφορά του η γρήγορη στο νοσοκομείο και η άμεση αντιμετώπιση από την ομάδα των γιατρών με συγκεκριμένα πρωτόκολλα για αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και πιστεύω ότι θα γυρίσει γρήγορα στο σπίτι του και η εξέλιξη θα είναι σύντομη, γρήγορη και με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ήδη από το πρώτο 24ωρο έχει βελτιωθεί και αυτό πρέπει να το πούμε. Χρειάζεται όμως να περάσουν δύο με τρία 24ωρα στα εγκεφαλικά επεισόδια για να δούμε την κλινική τους εξέλιξη. Το στρες δεν βοηθάει, τα περιττά κιλά, το κάπνισμα, η υπέρταση και ο ζαχαρώδης διαβήτης είναι παράγοντες κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Αυτό πρέπει να ξέρει ο κόσμος, γι' αυτό χρειάζεται η πρόληψη και πρέπει να είμαστε ρυθμισμένοι. Η ομιλία του θα επανέλθει σιγά - σιγά. Θέλει τα 24ωρα του. Θέλει την ηρεμία του πάνω απ' όλα και τα πράγματα θα πάνε καλά. Η ομάδα του Τζαννείου αντιμετώπισε γρήγορα και άψογα όσα θα έπρεπε να κάνουν. Δεν βρίσκεται στην εντατική. Ευτυχώς η σύντροφος του τον μετέφερε σύντομα», είπε η Ματίνα Παγώνη.