Λένα Δροσάκη: «Δεν νομίζω ότι το αποδέχεται...» - Η αμήχανη στιγμή της ανακοίνωσης του διαζυγίου με τον Μπουρδούμη στον γιο τους

Η αντίδραση του μικρού και ο μεγάλος φόβος της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 16/5 στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με τη γνωστή ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον γιο της, Αναστάση και αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε όταν έπρεπε να του ανακοινώσει το διαζύγιο της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Εδώ και έναν χρόνο το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους, σε κάθε περίπτωση όμως να κρατήσει καλές σχέσεις για τον γιο του και το μεγάλωμά του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον πολύ δύσκολο τοκετό της Λένας Δροσάκη).

Μπορεί ο Αναστάσης να ήταν πολύ μικρός ηλικιακά όταν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, ωστόσο οι γονείς του θα έπρεπε με έναν τρόπο να του μιλήσουν για τις αλλαγές στην οικογένειάς τους και αυτή η στιγμή μάλιστα ήταν μία από τις πιο δύσκολες για την ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για την ανακοίνωση του διαζυγίου της στον γιο της

«Με τρόμαξε όταν έπρεπε να επικοινωνήσω το διαζύγιο στο παιδί. Δεν νομίζω ότι το αποδέχεται ακριβώς, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω. Συνηθίζει όμως, γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο, οπότε είμαστε εκεί να του εξηγούμε κάθε φορά ό,τι έχει ανάγκη και ό,τι καταλαβαίνει. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την συναισθηματική του νοημοσύνη και είναι δύσκολο αυτό», είπε η Λένα Δροσάκη.