Haily Bieber: Χάιδευε χαμογελαστή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Νέες φωτογραφίες της εγκυμονούσας

Έτσι περνάει τους πρώτους μήνες της κύησης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Hailey Bieber διανύει μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες φάσεις της ζωή της, καθώς το μοντέλο πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε με μεγάλη της χαρά πως εκείνη και ο Justin Bieber θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Έγκυος λοιπόν στο πρώτο της παιδί είναι η Hailey με την ίδια να μην έχει προχωρήσει - προς το παρόν - σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Την Τετάρτη 15/5 ωστόσο, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων.

Οι νέες φωτογραφίες της Haily Bieber με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους το πως πέρασε το προηγούμενο διάστημα και ανάμεσα μάλιστα στο καρουζέλ που δημοσίευσε βλέπουμε φωτογραφίες της Hailey Bieber με φουσκωμένη κοιλίτσα.


Το νυφικό της στον γάμο τους

Έπειτα από 5 χρόνια γάμου η Hailey Bieber αποκάλυψε για πρώτη φορά το νυφικό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αφορμή; Η επέτειος γάμου, με τον καλό της και πασίγνωστο τραγουδιστή Justin Bieber. Πάμε να το δούμε και να το σχολιάσουμε.

Επέλεξε ένα μακρυμάνικο νυφικό, με όλη την πλάτη έξω και με μεγάλη ουρά. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην εμφάνιση της όμως είναι το πάρα πολύ μακρύ πέπλο, το οποίο ξεκινάει από τα μαλλιά της και καταλήγει πολλά μέτρα μακριά. Στο τελείωμα του γράφει με λευκά γράμματα "Till death do us part", που σημαίνει "Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος".

Hailey Bieber

Instagram