Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι: «Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα! Είναι τάπα η κοπέλα»

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι: «Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα! Είναι τάπα η κοπέλα»

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, σήμερα Πέμπτη 16/5 με αφορμή την κυκλοφορία των νέων τραγουδιών της Μαρίνας Σάττι μετά την συμμετοχή της στην Eurovision όπου κατέκτησε την 11η θέση, ωστόσο προκάλεσε οργή με την συμπεριφορά της, την οποία πολλοί σχολίασαν ως ανώριμη για την ηλικία της.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες αντιδράσεις για το κομμάτι «Mixtape», που περιλαμβάνει ξεκάθαρες αναφορές σε δηλώσεις και κριτικές των τελευταίων μηνών. Από πολλούς αυτό μεταφράζεται σαν μία απάντηση για τις επικρίσεις που δέχτηκε το «Zari» για το «Τα τα τα» στο ρεφρέν, καθώς και για την ερώτησή της «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;» - δείτε εδώ τι είπε περί "τάπας" και σχολιάστηκε έντονα.

Η απάντηση της Εύης Δρούτσας για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

«Αυτά που κάνει η Σάττι τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά. Όσο για το τα-τα-τα δεν το βρήκα εγώ, όλοι οι συνθέτες μου στέλνουν μουσική. Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με αυτά τα τραγούδια δεν την ακούω. Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε για να γελάσουν με αυτό και η Σάττι παίρνει λεφτά από αυτά», ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα φανερά απογοητευμένη για τα καινούρια της τραγούδια ενώ έχει μια πολύ καλή φωνή.

Δεν δίστασε μάλιστα να απαντήσει και στο τραγούδι που κάνει αναφορά στην "τάπα", λέγοντας πως είναι είναι τάπα. «Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο. Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε "τάπα". Είναι τάπα η κοπέλα», σχολίασε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο.