Δημήτρης Σταρόβας: «Είχαν περάσει κρίση στη σχέση τους με την Άννα Σταθάκη, μου το είχε εκμυστηρευτεί»

«Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη. Ο καλλιτέχνης φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει υψηλή πίεση και πυρετό, ενώ ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, για την οποία ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας προέβη σε μία απρόσμενη αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» η σχέση της με τον Δημήτρη Σταρόβα είχε περάσει κρίση. Ωστόσο φαίνεται πως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν, εφόσον στέκονται ενωμένοι μπροστά σε αυτό το πρόβλημα υγείας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!»

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Σταρόβα και την Άννα Σταθάκη

«Θα πω και κάτι που δεν το έχω πει. Αλλά τώρα θα το πω. Είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία. Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του», είπε αρχικά στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το λέω τώρα γιατί; Γιατί βλέπεις ότι η αγάπη η πραγματική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη με αγάπη και φροντίδα από το πρώτο λεπτό. Προφανώς τώρα έχει αποκατασταθεί η σχέση τους», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του, πριν περάσουν στις δηλώσεις της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα.

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε στο «Πρωινό» ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τον Δημήτρη Σταρόβα. Έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί να επικοινωνήσει με μικρά νοήματα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. «Το παλεύει γιατί είναι δυνατός, χρειάζεται ηρεμία», κατέληξε.