Δημήτρης Σταρόβας - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!»

«Από χθες είναι μία δύσκολη μέρα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους φίλους και τους συγγενείς του Δημήτρη Σταρόβα χθες (15/5) το μεσημέρι, όταν πέρασε τις πύλες του Τζανείου νοσοκομείου. Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, ευτυχώς ωστόσο φαίνεται να έχει ξεφύγει περαιτέρω κίνδυνο. Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ περιμένουν να συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο για να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε στο Happy Day και ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μιλάει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παλεύουμε». Ο Γιάννης Ζουγανέλης από την πλευρά του επανέλαβε ότι έπεσε από τα σύννεφα: «Είμαι σε σοκ. Πονάει η ψυχή μου. Μιλούσαμε μαζί πριν από 2-3 μέρες. Είμαι εμβρόντητος». Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επίσης φίλη του Δημήτρη Σταρόβα ανέφερε πως: «Επικοινώνησα με γνωστούς μου είπαν ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Τεράστιο σοκ για την ηθοποιό - Έμαθε για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα μπροστά στην κάμερα

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νοσηλεία του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 ότι είναι αδερφικοί φίλοι με τον Δημήτρη Σταρόβα και πως οι τελευταίες ώρες ήταν δύσκολες και για εκείνον: «Από χθες είναι μία δύσκολη μέρα, αλλά θα πάνε όλα καλά. Γενικά δεν θέλω να λέω πράγματα επειδή δεν εκπροσωπώ την οικογένειά της. Πρέπει να κλείσει ένα 24ωρο, έτσι λένε οι γιατροί. Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με πληγώνει πάρα πολύ. Θέλω να πάω να τον δω, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει πολύς κόσμος».