Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του για την υγεία του - «Καταλαβαίνει αλλά...»

Τι συμβαίνει στο Τζάνειο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο, έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης 15/5. Ο καλλιτέχνης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και εντοπίστηκε θρόμβος.

Έχοντας περάσει από την εντατική, πλέον η κατάσταση του είναι βελτιωμένη και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία του. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η σύντροφός του Άννα Σταθάκη - που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του - επικοινωνεί ωστόσο δεν μιλάει καθόλου.

Τι είπε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα

«Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Τα περαστικά της θέλησε να στείλει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή, λέγοντας: «Τα νέα γενικώς είναι καλά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το δύσκολο πέρασε και ότι μετράμε αντίστροφη προς το εξιτήριο. Ήταν ήπιας μορφής και αντιμετωπίστηκε και άμεσα οπότε όλα θα πάνε καλά και το ευχόμαστε».

Ο Δημήτριος Λαγαρίας γνωστός καλλιτεχνικά ως Δημήτρης Σταρόβας είναι Έλληνας ηθοποιός, καλλιτέχνης, κιθαρίστας και παρουσιαστής. Έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Παρουσίασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την εκπομπή μαγειρικής "Νηστικό αρκούδι" στη ΝΕΤ. Είναι από τα βασικά μέλη της μουσικο-κωμικής μπάντας "Άγαμοι Θύται" μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρούλα Μανισάνου και Θοδωρή Αθερίδη. Δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας.