Δημήτρης Σταρόβας: Οι τελευταίες εξελίξεις της υγείας του μετά το εγκεφαλικό - Δεν μιλάει αλλά καταλαβαίνει

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Δημήτρης Σταρόβας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τζάνειο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη θρόμβου που προκάλεσε ο εγκεφαλικό.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο 61χρονος επικοινωνεί με το περιβάλλον και όλα δείχνουν πως η κατάσταση του βελτιώνεται. Ο θρόμβος μάλιστα δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα.

Έχει βγει από την εντατική και διαρκώς η κατάσταση του βελτιώνεται. Οι θεράποντες γιατροί είναι αισιόδοξοι εκτιμώντας πως τα όποια μικροπροβλήματα θα αποκατασταθούν πλήρως.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day έχει ξυπνήσει, ωστόσο δεν μιλάει. Βέβαια καταλαβαίνει αυτά που του λένε.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Σταρόβας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου 1963 και το αρχικό του επώνυμο ήταν Λαγαρίας, το οποίο είχε πάρει από τη μητέρα του καθώς ο πατέρας του δεν δέχτηκε να την παντρευτεί και απομακρύνθηκε από αυτήν πριν εκείνος γεννηθεί. Αργότερα, έλαβε το επώνυμο Σταρόβας από τον πατριό του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, είχε αναφέρει στον πατέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν ενός περίπου. Η μανούλα μου με μεγάλωσε μόνη της με την γιαγιά που ήταν με εξαιρετική κι αυτή γυναίκα που την στήριζε.

Εγώ μεγάλωσα σαν πασάς, σα βασιλόπουλο, με παιχνίδια ότι ήθελα. Στερούνταν εκείνες τα πάντα σε σημείο που δεν έτρωγαν για να έχω εγώ ότι θέλω ας πούμε. Νόμιζα κάποτε ότι ήταν και πρόβλημα να έχει πατέρας κανείς, το είχα σαν μειονέκτημα για κάποιο διάστημα. Δεν ήταν εύκολο που μεγάλωνα χωρίς πατέρα γιατί σκέψου ότι τα πράγματα ήταν περίεργα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μικρή ηλικία

Η μάνα μου στους Αμπελόκηπους όταν είχε πάει με εμένα που ήμουν μωράκι μαζεύαν υπογραφές για να την διώξουν γιατί σου λέει η πόρνη με το εξώγαμο. Τους χαλούσε το μύθο. Ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα. Μετά η μητέρα μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα μετά πέθανε ο Σταρόβας, ήταν μόνη της η καημένη και την ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα. Το χάρηκε».

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε νεαρή ηλικία

Νυμφεύθηκε δύο φορές κι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Εβελίνα, που γεννήθηκε το 2004.

Η μητέρα και η κόρη του Δημήτρη Σταρόβα

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή εγώ έχω χωρίσει με την μητέρα της κόρης μου όταν ήταν μηνών το θεωρώ πολύ λάθος να μένεις σε μια σχέση που δεν μπορεί να συνυπάρξει ο ένας με τον άλλον για οποιοδήποτε λόγο. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να λες ότι θα κάτσουμε σε μια τέτοια σχέση για το παιδί. Τώρα είναι στην εφηβεία, δεν μου μιλάει. Θα ήθελα να είμαστε πολύ πιο κοντά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2016 μέχρι σήμερα διατηρεί σχέση με την Άννα Σταθάκη.

Δημήτρης Σταρόβας-Άννα Σταθάκη«Γνωριστήκαμε τον Απρίλιο του 2016 και δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Άννα είναι κανονική γυμνάστρια στο σχολείο, είναι όμορφη. Πήρε 15 κιλά από τότε που με γνώρισε. Η Άννα είναι κάτι σπάνιο, είναι εντάξει παιδί, αυτό που λέμε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άνθρωπος δοτικός. Με συμπληρώνει άψογα στα αρνητικά μου, με έχει ισορροπήσει πάρα πολύ. Καθημερινά βέβαια σκοτωνόμαστε γιατί δεν ταιριάζουμε καθόλου σε διάφορα πράγματα αλλά έτσι είναι οι σχέσεις.»

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Παρουσίασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την εκπομπή μαγειρικής "Νηστικό αρκούδι" στη ΝΕΤ, ενώ όλοι τον θυμόμαστε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Τα Καρντάσιας" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου. Είναι από τα βασικά μέλη της μουσικο-κωμικής μπάντας "Άγαμοι Θύται" μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρούλα Μανισάνου και Θοδωρή Αθερίδη. Δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας, και λάτρης της μαγειρικής!