Λευτέρης Πετρούνιας: «Κάποια στιγμή είχε μείνει και εκείνη μόνη της και...» - Η εξομολόγηση για την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους

Tι είπε για τα τρία χειρουργεία που έκανε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: «Κάποια στιγμή είχε μείνει και εκείνη μόνη της και...» - Η εξομολόγηση για την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή EQ με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Action 24. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την πορεία του στον αθλητισμό, - έχοντας χαρίσει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα - την σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δίδυμες κορούλες του.

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πετρούνια για την Βασιλική Μιλλούση

Αρχικά μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγό του, λέγοντας πως: «Ήμασταν συναθλητές και φίλοι πολλά χρόνια και ταξιδεύαμε μαζί για πολλά χρόνια. Με έχει δει σε όλες μου τις φάσεις της ζωής μου, ως αθλητή, νέο, εργένη γιατί κάναμε και πολύ παρέα», ενώ συμπλήρωσε για την στιγμή που ξεκίνησαν να έχουν συμαισθήματα ο ένας για τον άλλον «Κάποια στιγμή είχε μείνει και εκείνη μόνη της, μας τύχανε κάποια ταξίδια απανωτά, για gala, shows και όχι για αγώνες. Ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι. Εγώ της το έλεγα από την αρχή ότι θα ήμασταν ζευγάρι, εκείνη δεν με πίστευε, γιατί είναι και λίγο μεγαλύτερη, το έβαλα στόχο και το έκανα».

Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν γινόταν να μην μιλήσει και για την κόρες του που είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

«Οι κόρες μου έχουν πάρει το πείσμα από εμένα γιατί είμαι πολύ πεισματάρης και τη γλυκύτητά τους από τη Βασιλική. Η μία έχει πάρει την ευλυγισία της Βασιλικής και η άλλη τη δύναμη από εμένα. Γονιδιακά δηλαδή θα είναι κρίμα να μην ασχοληθούν με τον αθλητισμό εδώ που τα λέμε αλλά εγώ ως γονιός θα κάνω ό,τι θέλουν, δεν θα τις βάλω να κάνουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έσβησε τούρτα ημίγυμνος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Η τρυφερή έκπληξη γενεθλίων στον Λευτέρη Πετρούνια

Η αποκάλυψη για την υγεία του

Επίσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε και για τα τρία χειρουργεία που έκανε αλλά και τον για τον τρόπο που κατάφερε να ανακάμψει ψυχολογικά, καθώς πίστευε πως θα σταματήσει τον αθλητισμό.

«Έχω κάνει τρία χειρουργεία. Εκείνη τη στιγμή λυγίζεις. Μετά το πρώτο χειρουργείο, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα σταματήσω γιατί μου άλλαξαν όλη την ανατομία του ώμου. Εγώ στην αρχή δεν μάθαινα να κουνάω το χέρι μου και να φύγει ο πόνος του χειρουργείου, μάθαινα να δίνει ο εγκέφαλος σωστή εντολή όταν είναι να πατήσω το κουμπί νούμερο 3 στο ποδήλατο και πήγαινε στο 4. Μου πήρε πολύ χρόνο. Αυτό το χέρι αλλιώς δουλεύει ακόμα και σήμερα. Προσαρμογή και υπάρχει μυϊκή ευφυία, όλα παίζουν ρόλο», αποκάλυψε.