Άρης Σοϊλέδης: Μετά τις φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο - Η κίνηση κατά της Μαρίας Αντωνά που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άρης Σοϊλέδης
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, λίγο διάστημα μετά την επιστροφή της πρώτης από το Survivor, αποφάσισαν να χωρίσουν, παρά το γεγονός πως ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας συμπληρώσει επτά χρόνια κοινής πορείας.

Εκείνος, μάλιστα, ξεκίνησε να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο (δείτε εδώ) και παρόλο που επιμένει να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε απιστία, διάφορα πρόσωπα με τις δηλώσεις τους δημιουργούν μία αρνητική εικόνα για εκείνον (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον χωρισμό τους).

Η νέα κίνηση του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά

Και ενώ το όλο θέμα δεν έχει καταλαγιάσει, ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που συζητήθηκε. Όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 15/5, ο ίδιος σταμάτησε να ακολουθεί την πρώην σύντροφό του στο Instagram, ενώ εκείνη συνεχίζει να τον ακολουθεί.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Ποδοσφαιριστής διεθνούς φήμης πήγε στο Ντουμπάι να τη συναντήσει - Εκστασιασμένη μαζί του (Φωτογραφία)

Το ξέσπασμά του για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων... Ευχαριστώ», έγραψε.

Άρης Σοϊλέδης ξέσπασμα για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση με την Αντωνά