Νίκος Οικονομόπουλος - Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής

Απηύθυνε έκκληση στα social media

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως δυστυχώς πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και επώνυμα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ενός instagram story.

Σκοπός αυτών των ψεύτικων προφίλ είναι συνήθως να αποσπούν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου, εκμεταλλευόμενοι την οικειότητα που μπορεί να νιώθουν ορισμένοι με ένα προβεβλημένο πρόσωπο, όπως είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: Οι αγκαλιές και τα φιλιά στη μέση του δρόμου με το βαφτιστήρι του - Η λαμπάδα και τα δώρα που πήρε στον μικρό Φώτη για το Πάσχα

Η ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές του ότι έχουν δημιουργηθεί στο Instagram πολλά ψεύτικα προφίλ που στέλνουν μηνύματα παριστάνοντας τον ίδιο και συμβούλευσε να μη δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να μπλοκάρουν τα ψεύτικα προφίλ που στέλνουν μηνύματα εξ ονόματός του.

«Έχουν δημιουργηθεί στο Instagram πολλά ψεύτικα προφίλ που στέλνουν μηνύματα εξ ονόματός μου. Προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Σας παρακαλώ μην απαντάτε, μην αποδέχεστε τίποτα, μη δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και μπλοκάρετε αυτά τα ψεύτικα προφίλ. Το μοναδικό official προφίλ μου είναι: @nikos_oikonomopoulos_official», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε story του.

Δείτε παρακάτω:

Ανάρτηση Νίκος Οικονομόπουλος