Δέσποινα Βανδή: Στη Μύκονο σε πολυτελής σκάφος και τον Βασίλη Μπισμπίκη - Με μικροσκοπικό μπραζίλ μπικίνι η τραγουδίστρια

Δεν είχαν πάρει χαμπάρι την κάμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Στη Μύκονο σε πολυτελής σκάφος και τον Βασίλη Μπισμπίκη - Με μικροσκοπικό μπραζίλ μπικίνι η τραγουδίστρια

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι φαίνεται πως πέρασαν το φετινό Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους γιατί άλλωστε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται! Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, προτίμησαν να περάσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες και εννοείται πως ο φακός του Mykonos Live που παραμονεύει παντού τους έκανε τσακωτούς να χαλαρώνουν σε πολυτελές σκάφος τα δυο τους.

Η τραγουδίστρια φορώντας μπικίνι που τόνιζε τις καμπύλες της απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και ανέβασε την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα! Στα 54 της, βλέπετε, η ερμηνεύτρια διαθέτει θανατηφόρο κορμί που θα ζήλευαν και 20αρες!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φακός του Youweekly.gr ένα βράδυ πριν τους είχε κάνει τσακωτούς στα σοκάκια του νησιού, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να κλέβει τις παράσταση από την Δέσποινα Βανδή με την στιλιστική του επιλογή (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει μια σειρά συναυλιών με τους Kings και τον Mente Fuerte για τα 30 χρόνια της στο τραγούδι ενώ την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο.