Τατιάνα Μπλάτνικ: Επιχειρηματίας και γιος μεγάλης οικογένειας της Αθήνας - Αυτός είναι ο σύντροφός της μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Η καταγωγή και το επάγγελμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η απόφαση είχε παρθεί πριν από περίπου τρία χρόνια. Οι σχέσεις τους όμως μέχρι και σήμερα είχε άριστες.

Η επιχειρηματίας γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης.

Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε και, σύντομα, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Δείτε επίσης: Το επόμενο βήμα της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο - Το γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Τατιάνας Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο σύντροφος της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς. Πρόκειται για επιχειρηματία, γιο του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο γάμος τους είχε γίνει στην Πάτμο με 500 καλεσμένους.