Ιωάννα Τούνη: Μαρτυρικό το βράδυ για τον μικρό Πάρη - «Έσπασε η καρδούλα μου»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη (αριστερά) / NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Ιωάννα Τούνη (αριστερά) / NDP Photo Agency (δεξιά)

Δύσκολο ήταν αυτό το 24ωρο για την Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο γιος της. Αφού επέστρεψε από το πάρτι του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Ο μπέμπης έκανε εμετό πολλές φορές και εκείνη έκανε τα πάντα για να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Όλο το βράδυ, όμως, συνεχίστηκε έτσι και το γεγονός πως το πρωί έπρεπε να πετάξει για Θεσσαλονίκη εξάντλησε και εκείνη, αφού δεν πρόλαβε να κοιμηθεί.

Το δύσκολο βράδυ της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό Πάρη

«Είμαι κομμάτια. Εχθές το βράδυ δεν ξέρω αν κοιμήθηκα δύο ώρες σύνολο. Γυρίσαμε αργά, για αρχή, από τα γενέθλια του Δημήτρη και μετά δεν ξέρω τι έπαθε ο Πάρης. Έκανε εμετό πέντε φορές, έκλαιγε ασταμάτητα, έσπασε η καρδούλα μου, όλο το βράδυ, εννοείται, ήμουν πάνω κάτω. Είχαμε και την πρωινή πτήση, οπότε είχαμε ξύπνημα 7 και κάτι το πρωί. Οπότε αντίο εγώ. Και σήμερα είμαι non stop... Φυσικά εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ, ο Πάρης κοιμάται μέσα. Εγώ έχω meeting, newsletter, διορθώσεις, captions, της εταιρείας τα δικά μου τα καθημερινά, τα αγαπημένα. Πήγε και πιο πίσω η δουλειά γιατί χθες ήμουν λίγο πιο off με τα γενέθλια του άντρα μου. Αυτά...», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: «Ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά...» - "Τσακίζει κόκαλα" η φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα της, Τάνια

Προηγήθηκε και ένα ατύχημα

Ο μικρός Πάρης είναι 16 μηνών και δεν σταματάει να τρέχει και να παίζει, επομένως ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή και να χτυπήσει. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, αν και έπεσε με τα μούτρα στο έδαφος και χτύπησε τη μύτη του. Πλέον έχει μείνει μόνο μία μικρή πληγή, σύμφωνα με την ίδια, ενώ σημείωσε πως αντέδρασε ψύχραιμα με δεδομένο ότι αυτό της συμβαίνει για πρώτη φορά.

«Δεν σας είπα ότι τις προάλλες πέσαμε με τα μούτρα, γδάραμε το μυτάκι μας και άνοιξε το ρουθούνι μας και έτρεχε αίμα. Εντάξει μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ψύχραιμη δεδομένου ότι πρώτη φορά ματώνει όντως το μωράκι μου. Έχει μείνει τώρα η πληγούλα στην μύτη μας», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

undefined