Ελένη Φουρέιρα: Αδημοσίευτες στιγμές της από το Μάλμε - Τι έκανε εκτός Eurovision

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά για να τραγουδήσει ξανά το Fuego με το οποίο είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο το 2018. Έκανε μία εμφάνιση για την οποία θα μιλούν όλοι για χρόνια και αποθεώθηκε στα social media, μέχρι και από το BBC, με το βίντεό της να γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Όλες αυτές τις μέρες η ίδια δεν είχε κάνει καμία άλλη ανάρτηση από τα παρασκήνια ή όσα έκανε στο Μάλμε της Σουηδίας όποτε δεν πραγματοποιούσε πρόβες, ωστόσο την Τρίτη 14/5 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας που βρέθηκε και τι φορούσε στις βόλτες της εκεί.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Φουρέιρα έγινε νονά - Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο & χρωματιστό μακρύ φόρεμα σε εκκλησάκι της Αθήνας

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα από το Μάλμε μετά την Eurovision

Τα σχόλια στο twitter από εκείνη τη βραδιά

Πέρα από το άνοιγμα του ημιτελικού που έγινε από την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, τον Eric Saade που διαγωνίστηκε με το Popular για τη Σουηδία το 2011 και την Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το SloMo το 2022, τα σχόλια ήταν πολλά και για άλλα πρόσωπα του διαγωνισμού.


Η Ιρλανδία έλαβε τα περισσότερα... αρνητικά σχόλια! Επέλεξε ένα μια gothic εμφάνισή με πολλούς να αποκαλούν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τον χορευτή της, «σατανιστές». Το τραγούδι μιλάει από μόνο του άλλωστε όπως και η σκηνική τους παρουσία που είχε πάνω μέχρι και... πεντάλφα.

Μάλιστα, το γεγονός πως πέρασαν στον τελικό έκανε το κοινό να σοκαριστεί, ενώ ανάρτηση σχετικά έκανε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας όπου αναρωτήθηκε πως η EBU δεν βλέπει την κατάντια της χώρας, αφού μέχρι και οι παρουσιαστές ήρθαν σε αμηχανία.