Μαρία Σολωμού: «Μη με ρωτάτε την άποψή μου για...» - Η έντονη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση από δημοσιογράφο του ALPHA

Τι την ρώτησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Μη με ρωτάτε την άποψή μου για...» - Η έντονη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση από δημοσιογράφο του ALPHA

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και πέρα από τα δικά της πλάνα και επαγγελματικά σχέδια, κλήθηκε να σχολιάσει τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά για τον ρόλο που είχαν στην φετινή Eurovision, τα λάθη που πολλοί τους κατηγορούν πως έκαναν και την απουσία χιούμορ (δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter).

Η ηθοποιός, λοιπόν, αντέδρασε έντονα, καθώς θεωρεί πως είναι άδικο να δέχονται "πόλεμο", από τη στιγμή που αυτό που έκαναν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα έβαλε, μάλιστα, με όλους όσους τους σχολιάζουν αρνητικά και ζήτησε να μπουν στη θέση τους πριν μιλήσουν.

Η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού σε ερώτηση για τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά στη Eurovision

«Μη με ρωτάτε την άποψή μου για αυτά τα παιδιά. Τον Θανάση Αλευρά τον αγαπώ, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλός. Έχω μια αίσθηση ότι είπαν κάποιοι ότι τα παιδιά δεν ήταν καλά; Ήταν πάρα πολύ διαβασμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν λάθη. Είναι δυνατόν; Ξέρετε τι είναι να μιλάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο live; Λίγο όλοι αυτοί οι έξυπνοι ας το έκαναν καλύτερα. Γιατί κρίνουμε τόσο εύκολα ρε παιδάκι μου; Δεν το παρακολούθησα, αλλά πες ότι έκαναν και κάποιο λάθος, αλήθεια τώρα συζητάμε για ατόπημα του Θανάση; Εντάξει, δεν μπορώ...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Θανάσης Αλευράς & Ζερόμ Καλούτα: Όλη η αλήθεια για τις αμοιβές των δύο παρουσιαστών