Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της! Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω μόνη της» - Η αποκάλυψη για την Τσώνου μετά τη γέννηση των διδύμων

«Έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση και μεταξύ μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της! Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω μόνη της» - Η αποκάλυψη για την Τσώνου μετά τη γέννηση των διδύμων

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και σε αυτή μίλησαν για την αλλαγή στη σχέση τους και την καθημερινότητά τους μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

Εκείνη, πλέον, έχει μετακομίσει στο σπίτι που μεγάλωσε, με τους γονείς της, καθώς χρειάζεται βοήθεια, ενώ εκείνος λόγω δουλειάς τους επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί. Οι δυσκολίες είναι πολλές, ωστόσο δεν χάνουν το χαμόγελό τους και δεν σταματούν να προσπαθούν για να έχουν τα μωρά τους όλα όσα χρειάζονται.

Δείτε επίσης: Εντυπωσίασε η Τσώνου με το λευκό δαντελένιο φόρεμα της - Βάφτισαν με τον Αντωνιάδη τα δίδυμα αγοράκια τους

Οι αποκαλύψεις του Χρίστου Αντωνιάδη και της Αφροδίτης Τζώνου για τη ζωή μετά τα δίδυμα

«Είδες που καταντήσαμε; Βρισκόμαστε με ραντεβού πια. Η Αφροδίτη έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της. Αναγκαστικά πηγαίνω εγώ εκεί κάθε εβδομάδα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής, με την καλή του να συμπληρώνει: «Γύρισα στο πατρικό μου με τα δυο παιδιά μας γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια των γονιών μου».

Σε ερώτηση για το πώς είναι αυτό το μοντέλο οικογένειας, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Ποια σχέση; Ποιος έχει σχέση;» και η Αφροδίτη Τσώνου επισήμανε: «Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχουν έρθει τα μωρά στη ζωή μας, έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση και μεταξύ μας, αλλά και γενικά οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί. Αλλά τι να κάνουμε; Είναι προτεραιότητα τα παιδιά μας.

Οι ισορροπίες διαταράσσονται γιατί τα παιδιά έρχονται πρώτα απ' όλα και το μεταξύ μας, φυσικά, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Το μεταξύ μας ερευνάται. Την ώρα που πάμε να κάνουμε αγκαλίτσες, ξυπνάει ένα μωρό. Λειτουργεί το μεταξύ μας, του δίνουμε πολύ χρόνο και κατανόηση. Τα μωρά δεν λένε τίποτα άλλο εκτός από "μπαμπά". Μιλάω κάθε μέρα στα παιδιά για τον μπαμπά τους και κάνουμε βιντεοκλήση κάθε μέρα».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εξήγησε από την πλευρά του: «Η επιστήμη ερευνά αυτή την αλλαγή μεταξύ μας. Δίνουμε χρόνο, θα έρθει άσπρη μέρα και για εμάς. Αλλάζω κι εγώ πάνες, μέχρι ένα όριο. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα αρχίσει να έρχεται όλο και περισσότερες μέρες στο σπίτι μας, μέχρι να δούμε ότι γίνεται. Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη μόνη της, όχι με τη μάνα της. Να είμαστε μόνοι μας».

Δείτε επίσης: Εκείνος 53, εκείνη... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου