Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα και δεν θα ντραπώ! Τον αγάπησα πάρα πολύ»

Αποκαλυπτική!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα και δεν θα ντραπώ! Τον αγάπησα πάρα πολύ»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην 20ετή σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Δεν με αγαπάνε όλοι, έχω φάει καρφώματα. Είχα έναν θαυμαστή που ερχόταν με ανθοδέσμη στο θέατρο, καθόταν στην πρώτη σειρά και όταν τελείωνε η παράσταση μου την προσέφερε. Είχα και έναν άλλον που ήταν επικίνδυνος, με παρακολουθούσε», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε επίσης: Νίκος Γαλανός: «Η Μαρία Ιωαννίδου δεν θέλει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της» - Ξέσπασαν σε γέλια στο Σούντιο 4

Η Μαρία Ιωαννίδου για τον Φρέντυ Γερμανό και τον Γιώργο Νταλάρα

Όσον αφορά τα 20 χρόνια σχέσης με τον Φρέντυ Γερμανό, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε: «Ο Φρέντυ Γερμανός έκανε τα πιο ακριβά δώρα. Τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα στον ύπνο μου, αλλά δεν έρχεται πια και του έχω θυμώσει. Πιστεύω ότι με βοηθούσε με τον τρόπο του και ας λένε ότι είμαι “κουνημένη”. Έχω διαβάσει παραψυχολογία και ισχύει ότι το πνεύμα ζει. Θα μπορούσε να ζήσει ο Φρέντυ τόσα πολλά χρόνια με ένα “ούφο”, με ένα “βλαμμένο” σαν εμένα; Η ζωή έχει πολλές ώρες, τι θα έκανε; Έλεος».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε: «Έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο “Άνω τελεία”. Έχει σχέση με τη ζωή μου και έχει αποκαλύψεις. Γιώργο σόρρυ! Ξέρετε ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα 6-7 μήνες; Τον αγάπησα πάρα πολύ. Δεν θα ντραπώ για τη σχέση μου με τον Νταλάρα».