Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

«Μου το έδωσε στην Βοστώνη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε σήμερα Τρίτη 14/5 καλεσμένη στην εκπομπή Fays Time μετά την αποχώρηση της από το Survivor (δείτε την στιγμή που φεύγει από το παιχνίδι). Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στο πλευρό της οικογένειας της.

Αφού μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στους συνεργάτες της για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της, το οποίο όπως αποκάλυψε της το έδωσε ο Χρήστος Δάντης.

Η αποκάλυψη για το δαχτυλίδι του Δάντη στην Ασημίνα

«Δεν έχουμε πει κάτι. Αυτό το λέω πρώτη φορά. Πήγαμε στην περιοδεία του στην Αμερική. Ανεβήκανε με ελικόπτερο και είδαμε όλη την Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί πάνω. Δεν θα πω αν ήταν πρόταση. Είμαι χαρούμενη που γύρισα και την είδα και είδα τους δικούς μου ανθρώπους», αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Δάντη, η ηλικία, οι 4 γάμοι, ο χωρισμός και ο θάνατος που τον στιγμάτισε

Γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί την Ασημίνα ο Δάντης;

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Γιώργο Κακογιάννη και στο Youweekly.gr, είχε αποκαλύψει πως: «Δεν μπορεί να κάνει πέμπτο γάμο (γέλια). Γενικά νομίζω ότι ο Χρήστος δεν πιέζει καταστάσεις. Έχει δοκιμάσει αυτό το σπορ και δεν του βγήκε, γιατί νιώθει πως πνίγεται όταν μπαίνει το στεφάνι. Κι εγώ αυτό πιστεύω πως θα νιώθω, αν περάσει σε τέτοιο στάδιο η σχέση μας, εδώ το νιώθω ακόμα και τώρα όταν λέμε ότι έχουμε σχέση. Αλλά νομίζω πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι όταν ήδη συγκατοικείς με τον άλλον, τρώτε και κοιμάστε μαζί, οπότε δεν το σκέφτομαι τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τριαντάφυλλος: «Λογικά...» - Η απάντηση στον Χρήστο Δάντη για το ότι "είναι επιεικώς φάλτσος"

Survivor 15/5: Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor trailer 15/5: Σοκαριστικό το αποψινό επεισόδιο - "Σφάζονται" στον στίβο μάχης

Suvivor highlights 14/5: Αποχώρηση "βόμβα" από το παιχνίδι - Ο Φάνης Μπολέτσης έκανε ξανά σινιάλο στην Χρύσα Χατζηγεωργίου

Survivor 14/5: Ολική ανατροπή! Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 3η ασυλία

Survivor 14/5: «Ήρθα για να σας αποχαιρετήσω» - Ανακοινώθηκε τελικά η δυσάρεστη αποχώρηση...

Άρης Σοϊλέδης: «Πραγματικά απορώ που βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου» - "Κόλαφος" κατά της Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό με την Αντωνά

Survivor: Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την αποχώρησή της - «Από το πρώτο λεπτό που πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου...»

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της - «Ένα σας υπόσχομαι...»