Κώστας Μπίγαλης για Μαρίνα Σάττι: «Δεν χρειαζόταν τη Eurovision, απόρησα γιατί να μπλέξει με το βιογραφικό της»

«Λέγεται και “διαγωνισμός τραγουδιού”, τρομάρα της...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κώστας Μπίγαλης για Μαρίνα Σάττι: «Δεν χρειαζόταν τη Eurovision, απόρησα γιατί να μπλέξει με το βιογραφικό της»

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου σχολίασε τον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Breakfast@Star», αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, απορώντας για τους λόγους που με το δικό της βιογραφικό αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο βήμα.

Όπως φαίνεται παρακάτω, ο Κώστας Μπίγαλης δεν έχει πλέον την καλύτερη άποψη για τον μουσικό διαγωνισμό, παρότι στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει κι εκείνος την Ελλάδα με το τραγούδι «Το τρεχαντήρι».

«Η Μαρίνα δεν χρειαζόταν τη Eurovision. Όταν άκουσα ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, απόρησα, διότι με το βιογραφικό που έχει γιατί να μπλέξει με τη Eurovision; Δεν είναι πάντα αξιοκρατικά τα πράγματα εκεί. Πιστεύω ότι καλά τα πήγε η Μαρίνα, έκανε ό,τι μπορούσε με βάση το τραγούδι της. Αν και το κομμάτι δεν παίζει κανέναν ρόλο λέγεται και “διαγωνισμός τραγουδιού”, τρομάρα της...», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Δείτε επίσης: «Τώρα είμαστε πάλι μαζί...» - Η άγνωστη γυναίκα πίσω από το τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη "Μου λείπεις"

Ο Κώστας Μπίγαλης για τη Eurovision του σήμερα

«Εγώ πήγα το ’94 και το πρώτο βραβείο το πήραν δύο Ιρλανδοί καλλιτέχνες που ήταν καθισμένοι σε σκαμπό και έπαιζαν ακουστικές κιθάρες. Μπορείτε να το φανταστείτε σήμερα αυτό; Όποιος το γουστάρει σήμερα αυτό το “μπες-βγες”, “γδύσου-ντύσου” και τα εφέ, με γεια του με χαρά του», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

«Η μουσική είναι ένα μέσο για να στείλεις ένα μήνυμα και θα πρέπει εμείς οι καλλιτέχνες να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας. Άκουσα ότι χασμουρήθηκε η Μαρίνα Σάττι, και λοιπόν; Δεν ξέρω αν ήταν αντίδραση, σημασία έχει οι καλλιτέχνες να είμαστε ενεργοί πολίτες και όχι στον κόσμο μας», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Κώστας Μπίγαλης.