Ήβη Αδάμου: Ταξίδι στο εξωτερικό με την μοναχοκόρη της - Ολόκληρο κορίτσι η Ανατολή Κουινέλη

Η χώρα που επισκέφτηκαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης έχουν αποκτήσει από την σχέση τους μια υπέροχη κόρη την Ανατολή - μιας και το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί σε γάμο (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Αδάμου για τη γνωριμία με τον Κουινέλη).

Η ευτυχισμένη οικογένεια έχει ως βάση την Αλεξανδρούπολη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού τραγουδιστή. Σε κάθε περίπτωση, η Ήβη και ο Μιχάλης με την Ανατολή κάνουν πολύ συχνά ταξίδια τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδος.

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Ήβη Αδάμου στην Κοπεγχάγη

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκαν στην Κοπεγχάγη με την Ήβη Αδάμου να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τόσο με εκείνη σε αξιοθέατα, όσο και με την αγαπημένη της κόρη.

Ήβη Αδάμου - Κοπεγχάγη

«Ανατολή μου», έγραψε η Ήβη Αδάμου.

Ήβη Αδάμου - Κόρη - Ανατολή

Ο λόγος που οι γονείς της δεν έχουν παντρευτεί

«Μυστικό για μια σχέση με διάρκεια είναι ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση, το θαυμάζεις τον άλλον και η συζήτηση. Δε με πειράζει που με ρωτάνε, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί, μπορεί να φαίνεται περίεργο σε κάποιους. Στα μάτια του θεού, δύο άνθρωποι που είναι τόσο αγαπημένοι και το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν παντρεμένοι.

Ο Μιχάλης λέει, γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μας επείγει τώρα ή το σκεφτόμαστε συνέχεια. Κάποια στιγμή ίσως να γίνει και να μη γίνει εμένα δε θα με πειράξει καθόλου. Μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη στη ζωή μου και έχουμε αυτήν την υπέροχη κόρη», είχε πει η Ήβη Αδάμου στην εκπομπή Fay's Time, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 8/4 /24.