Αγγελική Ηλιάδη: Βόλτα στα μαγαζιά με τον 10χρονο γιο της, Βασίλη - Ολόιδιος με τον πατέρα του, Σάββα Γκέντσογλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη Γλυφάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσφατα έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας μαζί με τον γιο της, Βασίλη Γκέντστογλου με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά στα Νότια προάστια.

Μαμά και γιος ήταν χαλαροί και μάλιστα χαμογελαστοί όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του φωτογραφικού φακού. Όσο για την τραγουδίστρια, έκλεψε για πολλοστή φορά την παράσταση με το μαύρο κολάν και το κροπ τοπ, που επέλεξε να φορέσει.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της επισκέφθηκε πρώτη φορά τον τάφο του δολοφονημένου μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη

Η βόλτα της Αγγελικής Ηλιάδη στην Γλυφάδα με τον γιο της, Βασίλη

Σχετικά με τον μικρό Βασίλη, που σήμερα είναι δέκα ετών, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και το γεγονός πως μοιάζει στη μητέρα του αλλά και στον ποδοσφαιριστή πατέρα του, Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη - Βασίλης Γκέντσογλου
Αγγελική Ηλιάδη - Γιος

Η φωτογραφία του Σάββα Γκέντσογλου με την Ηλιάδη μετά το Survivor

Η αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου από το Survivor ήταν σίγουρα μία δυσάρεστη έκπληξη για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον ίδιο, καθώς φάνταζε ως φαβορί, ακόμα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πλέον, ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει στον αγαπημένο του γιο, Βασίλη, τον οποίο θυμόταν πάντα με αγάπη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μαζί του, φυσικά, βρισκόταν και η μητέρα του.

Η Αγγελική Ηλιάδη μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Σάββα Γκέντσογλου και δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη που επέστρεψε. «Εδώ με τον Survivor μου», έγραψε η τραγουδίστρια. Τους προηγούμενους μήνες τον είχε στηρίξει, λέγοντας; «Από τότε που ξεκίνησε το «Survivor» δεν έχω χάσει επεισόδιο, όχι φέτος, όλα τα χρόνια: «Πιστεύω ότι ο Σάββας θα είναι νικητής και μπορεί να το καταφέρει».

Δείτε παρακάτω την κοινή τους φωτογραφία:

undefined