Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να μη θυμηθώ τότε που κόντεψα να τρελαθώ...» - Η γκάφα της Μαρίας Μπακοδήμου την εποχή που παρουσίαζαν την Eurovision

«Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 13/5 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον ήταν καλεσμένοι οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα κάνοντας δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία τους στην μετάδοση της Eurovision στο κανάλι της ΕΡΤ.

Οι δύο καλλιτέχνες δέχτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια (δείτε εδώ) σχετικά με το χιούμορ που έκαναν τη βραδιά της παρουσίασης του τελικού, αλλά και για την άγνοια που είχαν αναφορικά με σημαντικά στοιχεία της διοργάνωσης.

Με τη σειρά του λοιπόν μίλησε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεδομένου ότι έχει και εκείνος αντίστοιχη εμπειρία από την Eurovision και πιο συγκεκριμένα από την εποχή που έκανε την μετάδοση με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Αδιάβαστους δεν μας λες. Μάθαμε για τις ζωές των καλλιτεχνών. Για την ιστορία της Eurovision δεν είμαστε αδιάβαστοι. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ ψηφίστε την Ιταλία ενώ ήταν φαβορί και περνάει κατευθείαν στον τελικό. Σου κολλάει το μυαλό», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει πάρα πολύ και όλη του τη μετάδοση. Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση το 2007 η Μαρία Μπακοδήμου είπε Μακεδονία τη χώρα που δεν λεγόταν τότε Μακεδονία και δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο δεν την έχει ξεπλύνει ακόμα με πολιτικές διαστάσεις», είπε από τη μεριά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος - Eurovision - Μαρία Μπακοδήμου