Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο για δεύτερη φορά ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα

Εκτίει ήδη ποινή με αναστολή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης πέρασε πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς δικάζεται σήμερα για τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του που αφορά σε εκδικητική πορνογραφία. Σύμφωνα με το MEGA, ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα έφτασε μόνος του στο δικαστήριο, όπου τον περίμενε ο δικηγόρος του.

Θυμίζουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει καταδικαστεί ήδη μία φορά για εκδικητική πορνογραφία και αυτή είναι η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του, που δέχτηκε μετά την πρώτη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι ανέβαζε κατ' εξακολούθηση βίντεο με προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, με σκοπό να βλάψει την καταγγέλλουσα.

Δείτε επίσης: «Ήθελα έστω μία φορά να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της καταγγέλλουσας μετά την ενοχή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ακροαματική διαδικασία για την καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Το αποτέλεσμα της προηγούμενης υπόθεσης με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος για κακούργημα, από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, του επιβλήθηκε κάθειρξη 5 ετών χωρίς ελαφρυντικά, την οποία ωστόσο θα εκτίσει ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους καθώς η ποινή είναι με αναστολή.