Γρηγόρης Πετράκος: «Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά» – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό τους

«Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη, είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, και τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 13/5. Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης σχολίασε τον πρόσφατο τελικό της Eurovision, και ανέλυσε τις απόψεις του για τα μηνύματα που περνάει, ενώ λίγο πριν κλείσουν την κουβέντα τους με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό του με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Ενδεικτικό είναι πως δεν θέλησε να πει πολλά, σεβόμενος τη σχέση τους, αλλά και τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει. Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκάλυψε, ωστόσο, ότι συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι, που σημαίνει τουλάχιστον ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Θυμίζουμε πως ήταν μαζί για δέκα χρόνια.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας κατά Γρηγόρη Πετράκου: «Θέλετε να μην ξανά δείτε κάμερα μπροστά σας;» - Έξαλλος ο παρουσιαστής

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τη Θεοφανία Παπαθωμά

«Δεν υπάρχει καμία νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μην σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας, για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μένουμε μαζί, βέβαια», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια», είπε κοφτά ο Γρηγόρης Πετράκος κλείνοντας εκεί το θέμα και την κουβέντα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν από το 14:00 και μετά: