Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για το σχόλιο στη Eurovision: «Να κάνω καμιά κολονοσκόπηση; Να το κοιτάξω τελικά μήπως είμαι κρυπτομοφυλόφιλος;»

Θίχτηκε και έβαλε τις φωνές στον αέρα του Πρωινού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για το σχόλιο στη Eurovision: «Να κάνω καμιά κολονοσκόπηση; Να το κοιτάξω τελικά μήπως είμαι κρυπτομοφυλόφιλος;»

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε μεγάλη φόρα σήμερα, Δευτέρα 13/5, και μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1, ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για όλα όσα συνέβησαν τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024 (δείτε εδώ τα highlights).

Από το ξέσπασμά του κατά την ΕΡΤ, του Ζερόμ Καλούτα, του Θανάση Αλευρά, αλλά και της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών της (δείτε εδώ όσα είπε), έφτασε να σχολιάζει την παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού και το "αστείο" της για τους ομοφυλόφιλους κατά τη διάρκεια του live.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το "αστείο" της παρουσιάστριας της Eurovision

«Αν εσείς όλοι στο σπίτι, μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα τραγούδια, τότε ξέρετε ότι είστε αληθινοί ομοφυλ… Συγγνώμη! Γιουροφάν», ακούγεται, συγκεκριμένα, να λέει στο βίντεο εκείνη και μετά την προβολή αυτού, ο παρουσιαστής δήλωσε με έντονο ύφος, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του:

«Αυτή η πλάκα, εμένα με θίγει. Δεν είναι πλάκα. Ειδικά σε περίεργες εποχές που όλοι πάμε ένα, δύο, τρία βήματα μπροστά. Εγώ είμαι ετεροφυλόφιλος. Έτσι νομίζω ότι είμαι στα 50+ χρόνια μου. Τώρα τι θα μου ξημερώσει αύριο δεν ξέρω. Από εκεί και πέρα όμως, ήμουν από μικρός φαν της Eurovision. Πρέπει να το κοιτάξω; Να κάνω καμιά κολονοσκόπηση που λέει και ο Βελόπουλος; Δε νομίζω. Παιχνίδι, αλλά κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θιχτούν. Δεν κατάλαβα...

Εμένα μου αρέσει η Eurovision πάρα πολύ και μου αρέσουν και τα τραγούδια πάρα πολύ. Είμαι ομοφυλόφιλος; Να το κοιτάξω τελικά μήπως είμαι κρυπτομοφυλόφιλος; Δεν καταλαβαίνω τι παιχνίδι είναι αυτό. Εμένα με θίγει αυτό, συγγνώμη. Δεν είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι που αγαπάμε τη Eurovision».