Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τον σάλο για το χασμουρητό της στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision

Η απάντηση για τα δημοσιεύματα σχετικά με την ασθένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου...» - Το ξεκαθάρισμα μετά τον σάλο για το χασμουρητό της στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την Eurovision στην οποία κατέκτησε την 11η θέση και στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι κάμερες και τα μικρόφωνα για να ακούσουν τις δηλώσεις που είχε να κάνει για όλη αυτή την εμπειρία της.

Η τραγουδίστρια απάντησε για όσα γράφτηκαν σχετικά με την αρρώστια της λίγο πριν τον Β' ημιτελικό, αλλά και για το χασμουρητό της στη συνέντευξη Τύπου, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα και πολύ αρνητικά τα προηγούμενα 24ωρα και από το κοινό, αλλά και από πρόσωπα της τηλεόρασης (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού).

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τον σάλο με το χασμουρητό της

«Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή», είπε αρχικά η ίδια και σε ερώτηση για την ασθένειά της, απάντησε γελώντας αρχικά ο Θανάσης Αλευράς που στεκόταν δίπλα της:

«Γελάω γιατί υπήρχε μία υπερβολή. Η Μαρίνα όντως αρρώστησε αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό όσο αυτά που διάβαζα. "Άσχημα τα μαντάτα για την ελληνική αποστολή" και λέω στο τέλος θα πουν "τελευταία επιθυμία της Μαρίνας Σάττι είναι να αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα"», με την ίδια να συμπληρώνει:

«Ούτε πυρετό είχα, ούτε τίποτα τέτοιο, απλώς είχα κρυώσει πάρα πολύ. Είτε λόγια μου είτε προθέσεις μου κάπως μπορεί κατά λάθος να παρερμηνεύονταν».

Τότε, ρωτήθηκε αν αυτό συνέβη και με το χασμουρητό, για το οποίο δήλωσε: «Το χασμουρητό έγινε στο πλαίσιο μίας συνέντευξης. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μου δόθηκε ο λόγος και μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε άλλη μια ώρα που ήμασταν μέσα στον χώρο κουρασμένοι και χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου με τους οποίος χαζολογούσαμε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Δεν ήταν κάποιο official statement και ειδικά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (του Ισραήλ) δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και με αυτό τον τόνο. Χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα όχι μόνο το συγκεκριμένο. Δηλαδή και ο Ολλανδός είχε βάλει τη μπλούζα του πάνω στο κεφάλι του και κοιμόταν».

Δείτε επίσης: Αναβρασμός στο Twitter/X με το 7αρι της Κύπρου στην Μαρίνα Σάττι - «Να πάνε να γ@@ουν»