Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, φαγητό σε ακριβά εστιατόρια και σπα - Οι χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε λίγες ημέρες μετά το Πάσχα να φύγει εκτός Ελλάδας και να περάσει κάποιες ημέρες στο Ντουμπάι, ένα μέρος που επιλέγει συχνά για τις διακοπές της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από εκεί, με τους ακόλουθούς της να ταξιδεύουν μαζί της.

Δεν έλειψαν, λοιπόν, τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το φαγητό σε χλιδάτα εστιατόρια, από τις βόλτες στο κέντρο της πόλης και τις βουτιές στην ζεστή της παραλία, ενώ εκεί περιποιήθηκε λίγο παραπάνω τον εαυτό της, κάνοντας πεντικιούρ, αλλά και σάουνα σε σπα.

Δείτε επίσης: ''Πνίγηκε'' μέσα στα πανέρια - Της πέταξαν δεκάδες γαρύφαλλα σε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια

Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Ντουμπάι

Δείτε επίσης: «Κάνω αλλαγές!» - Η νέα απόφαση που πήρε μετά τη κατάψυξη ωαρίων

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ντουμπάι
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διακοπές Ντουμπάι
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Ντουμπάι διακοπές
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η αποκάλυψη για τον άνδρα που την διεκδικεί

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε σχετικά με τις φήμες για την συμμετοχή της στο Real Housewives (δείτε εδώ ποια ονόματα έχουν ακουστεί), αλλά και για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής υπάρχει ένας άνδρας που την διεκδικεί.

Για την συμμετοχή της στο ριάλιτι απάντησε: «Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό απο εσάς τον ακουώ. Είναι ένα προτζεκτ που ήταν πολύ παλιό αλλά το παρακολουθούσα. Δεν μου έχει γίνει πρόταση ακόμα. Είναι ενδιαφέρον. Έχω δεχτεί γενικά προτάσεις...» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Την προσωπική μου ζωή την προστατεύω πάρα πολύ καλά, τη θωρακίζω».

Αμέσως μετά, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας άνδρας που θέλει να μπει στη ζωή της: «Υπάρχει ένας άντρας που τη φλερτάρει πάρα πολύ δυναμικά, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπήρξε σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας, έχουν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μαζί με μεγάλη παρέα πάντα. Υπάρχουν και φωτογραφίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γιατί ο κύριος έχει παρακαλέσει να μη βγουν. Από τη στιγμή που δεν είναι επίσημο, η ίδια λέει ότι είναι μόνη της Την πιστεύω ότι δεν έχει προχωρήσει, απλά είναι ένα έντονο κι επίμονο φλερτ. Δεν είναι ο μόνος που τη φλερτάρει, έχει ζήτηση».