Μαντώ Γαστεράτου: Έγκυος για τρίτη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
madogasteratou - Instagram
madogasteratou - Instagram

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Μαντώ Γαστεράτου την Κυριακή 12/5 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η οικογένειά της μεγαλώνει και η ίδια ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο (πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μια ακόμη εγκυμοσύνη στην οικογένειά της).

Θυμίζουμε πως η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, μια κόρη και στη συνέχεια τον γιο τους. Το τρίτο λοιπόν παιδάκι βρίσκεται στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Γαστεράτου και η οικογένειά της το περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Η εγκυμονούσα επέλεξε να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση με τον κόσμο ανήμερα της γιορτής της μητέρας. Η ίδια λοιπόν ποζάρει με τα δύο της παιδιά και το τρίτο, που αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της πολύ σύντομα.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την τρίτη εγκυμοσύνη της

«Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα την γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό!
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!
Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!
#happymothersday», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.


«Ήμουν πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος»

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος, κάτι που τραβάμε πολλές γυναίκες, αυτό το “Άντε τώρα που παντρευτήκατε, πότε θα κάνετε κι ένα παιδάκι”, σ' εμένα λειτούργησε, δυστυχώς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ημέρα που κατέβαινα τις σκάλες στην πολυκατοικία μου, ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει για ακόμη έναν μήνα να μείνω έγκυος.

Πολύ θυμός, εκτόνωση. Είπα να το αφήσω και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Μετά από δύο μέρες, είχα τον καθιερωμένο έλεγχο στον γυναικολόγο και εκεί που συζητούσα και της έλεγα τις ανησυχίες μου, κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: “Καλέ, είσαι έγκυος''. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, πολύ δυνατή στιγμή», είπε η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ανήμερα του Πάσχα (5/5) και ενώ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδάκι.